Facebook

Márkák-Leírások

 

 

 

Cégtorténetünk

Küldetésünk, hogy vásárlóink tudatos,

felelősségteljes állattartókká váljanak.

Célunk, hogy forgalmazott termékeinkkel és munkatársaink szaktudásával egy olyan ember-állat kapcsolat kialakítását segítsük elő, amelyben mindkét fél jól érzi magát.

Ennek jegyében nyitottuk meg 2007-ben első kisállat üzletünket a Pécsi Vásárcsarnokban.  Hobby és haszonállat eledelek, felszerelések, kiegészítők forgalmazásával foglalkozunk, kínálatunkat a vásárcsarnok vásárlóközönségéhez igazítva.

 

Kifejezetten hobby állatokra specializálódott második üzletünk, a Mard-L Állattartók Boltja, 2009 decemberében nyitott Pécsett, a Budai Vám Tesco passzázs során. 58 négyzetméteren kínálunk kutya- és macskatápokat, díszhal, hüllő, díszmadár és rágcsáló eleségeket, felszereléseket, ketreceket, kalitkákat, akváriumokat, kiegészítőket. Boltunkban élő állatokat is árusítunk: díszhalakat, hüllőket, kisemlősöket, valamint akvarisztikai élő növényeket és eleség állatokkal is árusítunk.

 

2016 márciusa óta a Mard-L Állattartók Boltja Kertvárosban is várja az állattartókat és a házi kedvenceket: a Nagy Imre u. 55. szám alatt nyílott 3. üzletünk. Mintegy 100 négyzetméternyi helyen válogathatnak az állattulajdonosok az eledelek, jutalomfalatok, felszerelések, kiegészítők, ápolószerek, játékok stb. között. Díszhalat, hüllőt, rágcsálót, eleségállatot szintén árusítunk, valamint akvarisztikai élő növényeket és eleség állatokkal is árusítunk. Kertvárosi boltunk kutyabarát üzlet, szívesen látjuk a négylábú családtagokat is. Fagyasztott húsok, BARF menük is kaphatók üzletünkben.

 

2018 nyarán megnyílott első vidéki üzletünk Szigetváron a Tesco áruház üzletsorán.      Kezdetben kutya- és macskatápokat, díszahal, hüllő, díszmadár és rágcsáló eleségeket, felszereléseket, ketreceket, kalitkákat, akváriumokat, kiegészítőket forgalmaztunk. 2019-től megkezdtük az élő állatok árusítását is. Most már díszhalakat, hüllőket, kisemlősöket, akvarisztikai élő növényeket és eleség állatokkal is foglalkozunk.

 

2019-ben Átvettük a régóta működő Plutó üzletet Pécsváradon és megújuló választékkal Mard-L üzletként működik tovább. A régi üzlet 2021 március elsejével új helyen folytatja tevékenységét a belvárosban. A háromszoros alapterületű üzletben még nagyobb választékkal és bővített horgászcikk felszereléssel várjuk régi és leendő vásárlóinkat. Fagyasztott húsok, BARF menük is kaphatók üzletünkben.

 

2019 nyarán a pécsi Diána téri piacnál a régóta működő Bubi állateledel üzletet vettük át, melyet megújítottunk és új választékkal immár Mard-L Állattartók boltja néven működtetünk tovább. Kutya- és macskatápokat, díszhal, hüllő, díszmadár és rágcsáló eleségeket, felszereléseket, ketreceket, kalitkákat, kiegészítőket forgalmazunk. Fagyasztott húsok, BARF menük is kaphatók üzletünkben.

 

 

 

 

Honlap készítés